Välkommen

Hej och välkommen!

Här hittar du en mix från min vardag med några av mina intressen, träning, mat och foto.

Ja, jag gör så gott jag kan och ibland hände det att vägen inte alltid är spikrak, men så är det ibland. Jag är ju också bara människa och har precis börjat att acceptera detta 🙂

Jag heter Martina, är 47 år, gift med Patrik och tillsammans har vi två killar som är på väg in i vuxenvärlden, samt vårt yrväder Pepsi. Pepsi är en blandis mellan Cocker Spaniel och King Charles Cavallier och är 7 år. Naturligtvis är han världens goaste!

20151023_183842

Jag har tidigare bloggat om LCHF och lagt ut lite recept, men kommer att överlåta det till andra duktiga bloggare som går ”all in”, för detta. Ett och annat recept lär ju dyka upp och jag kommer att fortsätt att äta mindre kolhydrater, däremot kommer jag inte längre att kalla det för LCHF när jag bloggar vidare. Det blir helt enkelt mat som passar mig, som får mig att nå mina mål och som naturligtvis får mig att fortsätta må bra. Inget konstigt alls. Jag kommer att testa mig fram på ett eller annat vis.

Det är styrketräning som gäller för min del när jag pratar träning. Vid snö och isfria perioder, blir det ett och annat småhopp som kanske borde kallas för långsam jogging. Jag är inte så snabb, utan hasar mig fram genom skogarna 🙂

Foto, det är något som jag vill syssla med framöver och lära mig mer om. Därför blir det förhoppningsvis mer fototid till mig, under lediga stunder.

Häng med mig på bloggen och hälsa gärna på! Det är ju det som gör bloggandet roligt, att få
lära känna andra trevliga människor och att få ”skriva och fota av sig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *