Magnesium

Du vet, känslan när man inte kan sova en natt och sedan ska gå till jobbet.
Tänk dig den känslan och så fortsätter det så i kanske fyra nätter på raken. Den känslan är inte rolig, utan något man helst inte vill uppleva igen, men för min del så upplevde jag detta allt oftare. Sömnen blev urkass och under många nätter ingen sömn alls. Till slut insåg jag att detta var ett stort problem för mig då jag inte ville gå och lägga mig, rädd för att ligga vaken hela natten. Att sova bra är livsviktigt och en av byggstenarna tillsammans med bra kost och träning för att må bra. Om en av dessa byggstenar haltar en längre tid blir livet ett kämpande i motvind. Jag gav mig tusan på att börja nysta i mitt problem.

Jag brukar alltid hitta en väg för att ta mig runt ett problem. Jag ger mig inte, är envis och tycker att det är intressant att prova och testa mig fram för att hitta det som passar mig. Men den här gången började jag tvivla på om jag skulle hitta en lösning då jag redan hade provat allt.

Har haft sömnproblem under många år, de senaste åren blev det allt värre. Tog upp det med min kostcoach Jenny och vi kunde konstatera att jag hade koll på ALLA de där vanliga sakerna som man i regel kanske inte tänker på, bl.a inga elektroniska saker i sovrummet, inget kaffe sent på kvällen, mörk, svalt, varva ner, rutiner innan sänggående, you name it.

Provade Magnesiumtabletter och även Melatonin, men inte heller det hjälpte.

Tog upp frågan av en slump med Jerry som är rehabiliteringsexpert och hjälper mig med min arm och axel. Han rådde mig till att börja med en Magnesiumkur där jag skulle spraya kroppen i 30 dagar och därefter gå över till att ta det i flytande form dagligen.
Jag beställde hem detta direkt! Magnesiumolja och flytande Magnesium

Magnesium

Vi, maken och jag,  började med detta i Januari och redan efter några dagar med Magnesiumoljan kände jag något konstigt. Först var jag helt säker på att det var inbillning, men sedan kunde jag ju inte längre ignorera denna sköna trötthet som kom och la sig som ett täcke över mig. Varje kväll 1 timme innan sänggående sprayade jag på mig Magnesium och därefter kom den ljuva matta känslan som gjorde att jag sov som jag aldrig gjort förr. Var lite orolig för att det inte skulle ge samma goa effekt när själva spraykuren var över, men så var det inte. Jag sover så bra och djupt numera och bara 2 nätter under dessa tre månader har jag haft sömnproblem och det är en enorm skillnad.

Ser fram emot att få gå och lägga mig nu för tiden 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *