Aldrig farligt att prova!

Full fart framåt!

I dag sparkar jag igång bloggandet igen och det känns både roligt och spännande.
Det blir lite blandad kompott, men givetvis kommer den till största delen handla om träning, mat och foto.

Är just nu inne i en spännande fas, samtidigt till lika del läskig fas. Tänk om jag inte blir helt bra i min axel, tänk om……

Jag har haft en mål sedan jag började styrketräna på riktigt för ca 1,5 år sedan. Jag vet inte varför eller hur det kommer sig att jag just har det målet, men antagligen var det något som jag direkt insåg att jag ALDRIG skulle klara. Men så är jag ju sådan att när det verkar onåbart, då blir jag lite mer taggad och ger mig fanken på att i all fall prova.
Det är aldrig farligt att prova, misslyckas jag då är det också ok…..kanske..

Vad det är för något som jag vill uppnå?
PULL-UPS! Alltså,  kunna dra mig upp med smal fattning, handflatorna in mot kroppen, men sedan även kunna göra åtminstone 1 st CHINS med bred fattning med handlatorna ut från kroppen utan gummiband. Det ska gå!

20151121_102352

Häng med och hjälp mig upp på pull-ups och vägen ner genom bra marklyft, för det är det som jag vill lära mig just nu, att utföra övningarna med bra kontakt med rätt muskler. Det verkar inte helt lätt, men det ska gå!

 

2 reaktioner på ”Aldrig farligt att prova!

 1. Gillar din inställning. Kör hårt.
  Snart kör du pull-ups och chins till frukost.

  1. Tack Michael!
   Ja du kan ha rätt! Det kan vara så att jag kör dem till frukost framöver om jag bara får rätt muskler att jobba tillsammans.
   Jag övar för fullt och en dag, DÅ 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *