Min vardagsmotion

Jag tränar inte varje dag, jag är heller ingen sprinter eller långdistansare, ingen muskeltjej i den bemärkelsen, utan en helt vanlig en, som har sina ner och uppförsbackar som säkert många andra.

Däremot har jag nog alltid hållt på med någon sorts träning med undantag från något år mellan våra två, numera tonårssöners, ankomst. Var lite lata dagar där ett tag och mitt liv var mer eller mindre fångat i ett ständigt sockerrus. Jag tycker att det är skrämmande vad socker och snabba kolhydrater gjorde med mitt humör. Jag åkte berg och dalbana hela dagarna, inte undra på att livet var jobbigt. Trötthet, irritation och inte minst mitt dåliga immunförsvar som ständigt gjorde att jag blev sjuk. Jo det var faktiskt så! Jag överdriver inte!

Träning ja. Det här med min träning går lite i vågor. Just nu gillar jag att jogga i skogen med vår hund och min bäste kompis Pepsi. Han älskar att hänga på och springa fritt jämte mig på stigar och genom sumpmarker. Annars blir det lite styrketräning, TRX, hemmaträning och ett och annat ”blandade småhopp”.

Pepsi
Jag har alltid joggat, men däremot varit helt värdelös på att springa snabbt. Hade inga bra tider på tävlingar, var medel i skolan och insåg att om jag skulle springa så var det mer för att hålla flåset och kroppen igång. Så det är det jag håller på med nu, håller igång utan att försöka tävla. Men du vet den där RunKeeper tanten, hon gör mig snart galen. Var 5:e minut så är hon så otroligt gullig och talar om hur fort, ja eller hur sakta per km jag springer och det är galet stressande OCH motiverande. Ibland skriker jag till henne att bara hålla tyst om det ändå är så dåliga tider hon rapporterar.
She´s a bitch, but I love here 🙂

2 reaktioner på ”Min vardagsmotion

    1. Haha Helena, visst är hon retfull! Jag skulle ju kunna stänga av ljudet, men samtidigt vill jag ju veta
      hur dålig jag är 🙂

      Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *