Min utmaning

Vet inte vad det är, men på något galet vis så gillar jag tydligen att utmana mig själv. Den här utmaningen tycker jag är extra rolig då jag behöver en spark där bak och någon att ventilera med.

Dag 2 är avklarad när det gäller min brev/nätkurs om LCHF via Lifezone med Monique Forslund.
Har valt hennes kurs med omsorg, då jag tycker att hon har ett sunt tänk och ett lugn som tilltalar mig.
Hon har redan haft åsikter om gårdagens ”snedsteg” och jag har lyssnat och bättrat mig.

lchf på riktigt

Jag har känt mig lite ensam under de åren (2008) jag har kört LCHF. Det har funkat bra, men ibland behöver man någon att ventilera och prata med för att få ny energi och utbyta erfarenheter inom kost och träning också. För mig är det inget konstigt med LCHF längre, jag behöver inte tänka speciellt mycket på vad jag ska äta eller laga för mat, det funkar ganska bra, det flyter bara på. Däremot händer det ju att mitt huvud slår slint och jag helt plötsligt äter mer än vad jag egentligen behöver, eller ännu värre, blir sugen på helt fel saker.

Jag vill lära mig om varför jag reagerar så ibland och tycker att det här är jätteintressant. Det handlar inte enbart om vikt, utan mer om att må så bra som möjligt både kroppsligt och själsligt.

Just nu är jag även på slutspurten i en annan utmaning som är en av de dummaste utmaningar jag någonsin frivilligt deltagit i. Vad det är för utmaning och hur det har gått för mig i den utmaningen, återkommer jag med när den är avslutad. Bara 3 veckor kvar 🙂

Nu lite kamomillte innan jag buffar kudden och går och lägger mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *