Fadderbarns post

Glädje!

Det kändes så bra när vi i veckan fick brev från vårt fadderbarn, Risper och hennes familj från Kenya. Ska bli så jättekul att få följa henne genom livet och vara med och bidra med något som gör att hon får det lite lättar under sin uppväxt.

Rispers mamma Carolyne har också skrivit några rader och berättat om hur de lever, vad de odlar och hur klimatet är där just de bor. Risper har även en pappa som heter James och de tre bor tillsammans hos Rispers kusiner.

Här har Risper själv ritat en teckning och skrivit dit de engelska orden.
På ett annat papper har hon skrivit att hon går i en klass med 30 elever och att hon gillar sin skola.

Rispers teckningJag blev jätteglad att de i brevet har bifogat ett foto på Risper där hon planterar ett slags ”vänskapsträd”. En rejäl planta är det som hon planterar och det är ett AVOKADOTRÄD. Jag älskar ju avokado och brukar få köpa hem omogna och sedan lagra dem så att de mognar efter hand under veckan. Tänk att ett Avokadoträd nu kommer att binda oss samman och att vi även får se hur det utvecklar sig. 

Det här känns så bra!

Risper
Nu är det dags för oss att knåpa ihop några rader igen och skicka ner lite fler foton. Jag älskar ju att skriva så jag ser verkligen fram emot detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *