Det här receptet testade jag redan i höstas men glömde helt bort att lägga ut receptet.
Ett jättegott helgbröd till morgonkaffet 🙂
3 ägg
½ dl smält kokosolja
2 dl mandelmjöl
2 msk krossade linfrön
4 msk solroskärnor
1 dl lätt krossade valnötter
Vispa äggen i en bunke och tillsätt sedan kokosfettet.
Blanda ner övriga ingredienser i äggen och rör runt.
I med smeten i en rund smörad form med avtagbar kant.
Min form är ca 20 cm i diameter och det gör nog inget formen är lite mindre.
Grädda på mittfalsen i 250 grader i ca 10 minuter eller tills brödet har fått fin färg.Receptet kommer från den härliga bloggen: Under vårt tak
Blanda ner övriga ingredienser i äggen och rör runt.
I med smeten i en rund smörad form med avtagbar kant.
Min form är ca 20 cm i diameter och det gör nog inget formen är lite mindre.
Grädda på mittfalsen i 250 grader i ca 10 minuter eller tills brödet har fått fin färg.Receptet kommer från den härliga bloggen: Under vårt tak
Ser gott ut!
Ja det var inte dumt alls 🙂
Gott med nybakat! Ska baka lite jag också under ledigheten! 🙂
Ha en fin dag!
Kramar!
//Lana
Lycka till med bakningen. Har ni kanske sportlov nu v 9?
Ha det bra!
Kramizar!