Göra ingenting

En helt uuuunderbar jul har jag haft hittills, för den är ju inte slut än!

Är så tacksam för att julstämningen så sakta men säkert till slut ändå fann vägen hem till vårt hus. Det är absolut en av de bästa jular jag har fått vara med om 🙂 Till slut så föll allt på plats efter äldste sonens akutbesök på röntgen. Han fick åka hem utan gips då leder och benbitar ska läka av sig självt.

Att sedan diskmaskinen gick sönder någon dag innan Julafton, who cares!
Maken och jag begav oss in till staden och tog med oss en ny Italiensktalande maskin hem.
Bar in den lätta nya maskinen i köket och baxade ut den astunga söndriga tingesten på släpet. Det gick som en dans och Julen kom med glitter och goa dofter i alla fall. Jag är totalt happy och kommer alltid att minnas detta inre lugn som landade som en liten fågel i min själ.

ljuslyktorJag har aldrig lyckats med att bara göra ingenting en hel dag, men juldagen, den tillbringade maken och jag i soffan framför Tv:n. Efter 12 timmar i en soffa, så måste jag erkänna att jag började känna av rastlösheten. Det var verkligen nyttigt för oss att  bara göra INGENTING, för vi vet inte hur man gör, ja eller rättare sagt, vi kan inte ligga still så länge. Det liksom kryper i kroppen och man borde kanske göra något….

Vi har övat på att göra just ingenting på rekommendation av vår ”friskvårds-guru” Brigitte. Hon kan ha en poäng med att vi borde öva på att ta det lite lugnt. Så vi övar idag också 🙂

2 reaktioner på ”Göra ingenting

  1. Vad härligt att julkänslan kom och att diskmaskinen hann bytas innan julafton.
    Vi har haft gäster i flera dagar så när de åkte gjorde jag verkligen ”ingenting”… så skönt! Även om det är familj som är på besök så ska det fixas mat, diskas, plockas m.m. så nu blir det några dagar slapp. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *