Återbesök

I dag blir det ett inlägg med djup.

För ett tag sedan fick jag ett tips av en kompis, om en person som är duktig på friskvård. Ja det står så på hennes folder, på första sidan. Bläddrar man upp foldern så visar det sig att hon jobbar med olika sorters friskvård som Homeopati, Födelsestjärnrådgivning, Bach-Blomsterterapi, Öronakupunktur, Hälsorådgivning med hjälp av numerologi, plus att hon också är sjukgymnast. Tidigare blogginlägg om detta hittar du 
här och här.

Jag träffade henne för första gången för lite drygt 2 månader sedan och fick hjälp med det som jag då ansåg var det jag behövde akut hjälp med. Jag kände direkt, (helt otroligt, jag vet) att det hjälpte och så rullade det också på några veckor. Jag var i topp!

Men så började jag känna av att problemet med höften började smyga sig på igen, sakta, sakta. Inte i närheten av hur ont jag hade innan, men ändå. Varför kom smärtan tillbaka? Vad hade jag missat i all den hjälp jag fått på vägen?

Idag tror jag att jag äntligen har fattat vad just mitt problem är. Det har ju serverats på ett silverfat flera gånger om, men jag har inte kunnat se eller förstå det innan, förrän NU.

Det här fotot från i somras, med Blåklockor och tidig morgonsol speglar exakt det ögonblick som jag vill fånga och lära mig av.
Solen – en strimma av hopp och välbefinnande, Blåklockorna – jag och mitt liv, som tar sig tid att njuta av nuet och själva livet. Lite ”fånga dagen” lärdom.

Blåklockor i solljus

Jag förvarnade om att det skulle bli ett djupt inlägg idag.

När man får ont någon stans i kroppen är vi ju vana vid att behandla det som gör ont. Visst har jag också hört att om man t.ex. har ont i en kroppsdel, så är det kanske egentligen ett annat ställe i kroppen som borde behandlas och inte det som för tillfället gör mest ont. Men hur ofta får man den hjälpen? De kloka order glöms liksom bort och vi jagar smärtlindring för kanske fel kroppsdel.

När man har ont i många år, så tror man till slut att det är så här mitt liv är. Det är liksom mitt liv, med ont.
Jag tror att den här tjejen, Brigitte, redan vid mitt första besök, insåg, att jag inte var med på tåget om man säger så.
Därför gav hon mig vid vår sista träff, två A4 sidor med en väldigt stor överskrift. Jag fattade inte förrän jag kom hem att dessa två papper var en del av lösningen på mina problem. Nu löser ju inte dessa papper mina problem, men gav mig ett uppvaknande som heter duga. Jag måste alltså bearbeta det som är grundorsaken till mina problem med höft, bihålor och immunförsvar.

Vill du veta vad som stod överst på pappret med STORA BOKSTÄVER?
Häng med till nästa inlägg så får du svaret 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *