Alternativa vägar, del 2

Fortsätter där jag slutade i mitt förra inlägg om ”Alternativa vägar” och sökandet efter hjälp för mina bihålor och min onda höft/rumpa.

Jag känner väl att jag alltid har klarat av, att stå emot och kämpa i motvind länge. Men till slut så känner ju även jag, att jag måste hitta en lösning på mitt problem. För min höft blev jag rekommenderad att boka tid hos en kiropraktor och mina bihålor hade jag fått ta med mig till öron/näsa/hals avdelningen . Båda skrämmer mig mig, då jag har testat detta en gång tidigare i mitt liv. Tipset från en kompis kom alltså i sista sekund,  så himla bra ”timat” för min del.

Vid mitt besök hos denna mycket trevliga och duktiga kvinna fick jag veta ALLT om mig själv och hur min kropp mår och fungerar. Hon jobbar bl.a. med öronakupunktur, numerologi, homeopati, och blomsterterapi och är dessutom sjukgymnast

Födelsestjärna
Med hjälp av mina födelsetal hade hon redan förberett en sammanställning eller en ”Födelsestjärna” om hur jag är som person. Klart att man vet hur man är som person,  men jag blev ändå, ja vad ska jag säga, förvånad, fängslad och samtidigt lite oroad över att allt detta stämde in på mig till 110% och detta visste hon genom mina födelsesiffror. Ur detta kunde t.o.m. jag utläsa en gemensam faktor som får mig i obalans, som till stor del är grundorsaken varför jag mår som jag gör. Något jag måste lära mig att kontrollera och styra.

Genom att använda sig av ”de fem elementen” eld, vatten, trä, metall och jord kunde hon hitta var i kroppen mitt problem sitter när det gäller höft och bihålor. Kan inget om detta tidigare, men gissa om jag är sugen på att lära mig. Enligt kinesisk lära måste man ha balans i kroppen, har man inte det, ja då mår man inte bra. Mitt problem, fick jag lära mig, var mjälten. Bland alla organ så var väl mjälten den jag inte visste något om innan. Nu vet jag lite mer 🙂

Jag sa ok till akupunktur och vad som sedan hände, det var helt otroligt. Men för att göra en lång historia kort, kan jag bara säga det, att när jag satt där på stolen och fick nålar i öronen så tyckte jag nog allt att jag inte kände av min höft. Men som du säkert också tänker, DET måste ju vara inbillning, ja och så tänkte jag också. Men när jag gick ut genom dörren så hade jag INGET ont i höften. Har inte känt något sedan jag var där. Jag är för tillfället inte förkyld, men näsan rinner som en otät kran och det känns faktiskt som om trycket i huvudet lättar och kroppen dränerar mina bihålor………ja vad mer kan jag säga?

Jag sover som en stock, är utvilad och full av energi. Ingen huvudvärk från bihålor, ingen höft/rumpa som värker, kan tänka klart och allt detta genom ett besök hos en kvinna som arbetar med alternativmedicin.
Hon har inte träffat mig tidigare,  men kan beskriva mig så detaljerat och vet hur jag ska gå till väga för att må bättre. Då har jag fått en komplett vägledning om orsak och problemlösning, utan att behöva ta varken penicillin eller kortison. Jag är såld!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *