TRX-träning

Yes, har överlevt den sista ”prova-på-träningen” och är supernöjd med att jag nätt och jämt kan stå upp, än om på skakiga ben. Nästan varje muskel i kroppen är chockad och straffar mig med en helt otrolig träningsvärk. Tack för det Hälsans Hus i Åseda 😉

TRX1I kväll testade Patrik och jag TRX – Total Resistens Exercise och det var grymt jobbigt. Extra jobbigt då jag redan när jag kom in genom dörren bar på en stor ryggsäck av träningsvärk. Gutt! De här svart/gula banden de hånlog mot mig direkt och jag visste att det skulle bli ett vääääldigt tufft träningspass. Jodå, det finns många muskler som jag troligen inte har hittat än, men som finns där och vill bli både upptäckta och tränade.

Det har varit otroligt nyttigt att testa olika träningsformer och få chansen att se hur kroppen reagerar. Kanske måste erkänna att det inte var optimalt att köra tre dagar på raken, men gjort är gjort och trots det så har det varit roliga träningspass. Har skrattat en hel del åt mig själv under de här passen 🙂 Det finns ju helt klart förbättringspotential 🙂

TRX1Nu ska jag vila några dagar och fundera på vilket av dessa tre pass som jag kommer att köra framöver. Kan bli så att jag kanske blandar lite bara för att jag är så envis och vill bli bättre på allt det där som jag tyckte var svårt och jobbigt. Aj, används flitigt av mig just nu 🙂 Men jag är supernöjd att få kunna säga, aj!

4 reaktioner på ”TRX-träning

  1. Roligt när det finns lite och välja på. Riktigt bra för hela kroppen och härlig träningsvärk så här i början.
   Lycka till nu och hoppas att du kommer att gilla det.

 1. Träningsvärk är den enda värk som är okej att ha…eller hur Martina! Bra kämpat i veckan och spännande att höra vad du bestämmer dig för sen. Jag har börjat träna hos sjukgymnasten nu och det känns gott att vara på rätt väg igen!

  Må gott! Kramar

  1. Haha, ja så är det allt Helena. Du må tro att den här träningsvärken sitter i än….
   Lycka till med träningen!

   Kramizar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *