Vecka 3 periodisk fasta

Veckan som gick fortsatte i samma spår som de två föregående veckorna.
Gjorde en justering med helgfrukosten då jag faktiskt tyckte att det passade mig bättre att fortsätta i samma stuk som måndag till fredag.

Det innebär alltså att jag till helgen även där tog en kopp kaffe på morgonen och runt 12 tiden fixade mig en frukost som jag då var sugen på. Runt 18-19 tiden var det så dags för middag med familjen.
Finns inte mycket att vända och vrida på, det här passar mig helt perfekt.

Periodiskfasta

Har inget sug efter onödiga saker, orkar mer, känner klar skillnad på hunger och vanligt sug. Det är något som jag har lärt mig nu och är himla glad för. Jag reagerar inte lika stark på söta dofter i t.ex affärer och jag kan stoppa hjärnan från att i alla fall leda mig till galenskap :):)  Yeahhhh!
Är det bara tillfälle, eller är det så att kroppen gillar läget?

Vecka 3: -0,9 kg

Resultat vecka 1:  -0,9 kg
Resultat vecka 2:  -0,6 kg
Resultat vecka 3:  -0,9 kg
Total efter 3 veckor: -2,4 kg

Denna vecka, vecka 4, kommer Midsommarhelgen och korsar min väg. Vet inte om det kommer att ställa till det för mig, eller om det går vägen. Det visar sig.

6 reaktioner på ”Vecka 3 periodisk fasta

 1. Nu har jag fått det mer förklarat för mig vad periodisk fasta är. Jag hade aldrig hört talas om det tidigare. Roligt att det funkar för dig! Det gäller nog att hitta sina egna knep för vad som passar kroppen bäst.
  Kram på dig!

  1. Tycker att det är jätteintressant med periodisk fasta. Fasta, LCHF och immunförsvaret har liksom ett samband och jag är sugen på att testa vad som blir bäst för just mig. Det är spännande!

   Kramizar!

 2. Bra jobbat! Så glad för din skull! 🙂
  Det ska gå bra på midsommar! Bara du själv bestämmer dig för det! 🙂
  Kramar!
  //Lana

  1. Jomen det funkar hittills i alla fall. Tror ju inte att det går lika lätt om några veckor när det finns mindre att ta av 🙂

   Men jag håller dig underrättad 🙂
   Kramiz!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *