Vecka 2 periodisk fasta

Men hallååå vad det tuffar på!
Andra veckan med periodisk fasta och veckan har sett ut på ett cirkus så här:

Måndag till onsdag så hoppade jag över frukosten som vanligt. Jag fastade alltså från kvällen innan, till lunch dagen efter. Åt en lättare lunch och sedan middag med familjen på kvällen.

Torsdag och fredag, åt jag gemensam frukost med familjen men hoppade över lunchen istället och åt sedan middag på kvällen med familjen.
Lördag och söndag så insåg jag, att det inte funkar lika bra om jag äter frukost, så jag drog helt enkelt ut på frukosten till lunchtid istället då jag började att bli lite sugen. Middag senare på kvällen tillsammans med familjen.

periodisk fasta

Det är alltid lite svårare att inte pilla i sig för mycket när man är ledig och veckan som gick var jag ledig torsdag till söndag. Men ändå gick det så bra.

Försöker också att plocka bort så mycket mejeriprodukter som möjligt. Innan fick jag nog i mig ganska mycket av grädde, creme fraiche, och ost och det kan vara en orsak till min oändliga platå. Nu äter jag minimalt med mejeriprodukter eller så gott som inga alls.

Det blev två styrketräningspass i veckan och 5.5,km i skogen i sakta joggingfart.

Med tanke på att jag har stått still så länge så är ju supernöjd att jag äntligen går ner lite. Kämpar med de sista 8-10 kg och får väl helt enkelt se hur mycket det är möjligt att gå ner och samtidigt äta och må bra.

Resultat vecka 1:  -0,9 kg
Resultat vecka 2:  -0,6 kg
Total efter 2 veckor: -1,3 kg
Jag är nöjd och fortsätter med min periodiska fasta och snubblar in i vecka tre 🙂

4 reaktioner på ”Vecka 2 periodisk fasta

  1. Inga problem Helén, 2kg per lår, 4kg mage, och 1kg vardera på armarna = det blir 10 kg :):):)
   Inget skoj, jag är för kort för min vikt om man säger så. Jag vill trivas och kunna hoppa i fina kläder utan att köpa tält 🙂

   Ha det bra!
   Kramizar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *