Blixt och (d)under

Äntligen har jag kunnat beställa mig lite extra ljus att utrusta kameran med 🙂
En extern blixt – hur i hela världen har jag bara kunnat klara mig utan?

Det har inte varit lätt att fota maträtter som oftast är klara på kvällen då det är härligt mörkt ute. Att tro att det bara fixar sig om man tänder taklampan, det är liiiiiiite optimistiskt om man säger så. Visst det går ju, men hua vad familjen har fått vänta på att börja äta – haha!

I och med detta så tror jag ju säkert att det blir så mycket lättare om det inte hade varit för det här med att läsa instruktioner. Vem läser instruktioner………inte jag……å det kanske jag borde göra lite mer.
I alla fall så måste jag ju läsa på lite om hur det här fungerar också innan jag kan få en tråkig maträtt att se helt uuuunderbar ut.

Canon Speedlite 430EX II

Så om ni tycker att det händer konstiga saker i vårt hus, att det liksom ser ut som ”blixtar och dunder”, ja om ni råkar ha vägarna förbi, så är det bara jag som testar min nya Canon Speedlite 430EX II. Låter som en rymdfarkost, eller hur!?
Får passa på att tacka Carlbom Foto för hjälpen när det gäller val av blixt 🙂
När man inte har kunskap själv, så får man fråga dem som har kommit lite längre här i livet – det gjorde jag, och så himla bra det blev. ”Sketabra” om jag får säga det på ren småländska!

 

 

4 reaktioner på ”Blixt och (d)under

 1. Spännande! Jag vill nu också utöka min kamera med ny objektiv (kan börja där) 🙂
  Ha en toppen dag!
  Kramar!
  //Lana

  1. Ja jag vill ha hela tiden 🙂 Det är nog som ditt skobegär, fast jag vill ha saker till kameran OCH lite mer skor :):)

   Kramizar!

 2. Hej och tack för länken. Jag följde Carlbom tidigare, läste hans tips och sög åt mig som en svamp. Men någonstans tappade jag bort honom. Nu har jag suttit en bra stund och botaniserat inne på hans sida 🙂

  Det där med instruktioner är jag också dålig på. Jag trycker på alla knappar som finns och tillslut klurar jag ut hur det fungerar….förutom TV:n då. Den går jag bet på och vägrar sätta på när jag är ensam hemma 😉

  Ha det bra / Kram Eva-Lena

  1. Haha, ja vi är allt lite lika då igen 🙂 Instruktioner och jag brukar också funka som så att jag trycker på ALLA knappar FLERA gånger:)

   Ja Carlbom är bra han:)

   Ha det bra och kramizar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *