>Roligt eller roligt!?

>

Jag är glad för att jag satt nedanför på en bänk och tog några kort
så där på måfå. Rena skräckupplevelsen, tycker jag i alla fall……
Photoshop är ju helt fantastiskt……..
Kolla på fotot längre ner så får du se två som tydligen älskar skräckresor!!

Patrik och Elias sitter i sista vagnen!
Erik tog en paus med mig innan han gav sig iväg på nya äventyr.

När mörkret sänker sig över Liseberg då kommer mysigheten fram
i de gamla husen


5 reaktioner på ”>Roligt eller roligt!?

 1. >Tack snälla du får dina råd. Det är så svårt att veta vad som passar bäst. Jag vill ju alltid ha en kamera till hands att fota det spontana som dyker upp framför ögonen. Skulle tro att det blir en kompaktkamera. Bra namn du fick till…handväskekamera :).

 2. >Nu är jag absolut inget proffs men skulle vilja säga så här;
  Iphone gör ju fina kort och duger bra om du inte är väldigt intresserad av att börja fotografera mer och göra det till en hobby. En vanlig kompaktkamera är enkel, smidig och gör lika bra kort som en systemkamera. Smidig lätt och liten.Känner du däremot att du vill börja fota mer och utveckla ditt intresse skulle jag rekomendera en systemkamera som kostar allt från några tusenlappar och uppåt. Det roliga med en systemkamera är ju att man kan byta objektiv och anpassa detta till vad man vill fota.
  Hör bara av dig om du vill kolla eller prova min kamera. Jag har även en kompaktkamera, en sån där liten handväske-kamera:):)

 3. >Jag funderar nämligen på att köpa en kamera, men vet inte vad för sort. Vad behöver man för bra funktioner till ettvettigt pris? Nu fotar jag allt med min iphone.

 4. >Hej Helena

  Jag har en Canon 500D och vid detta tillfälle hade jag bara mitt vanliga objektiv 18-55. Eftersom jag har förstorat fotot så blir det inte så bra kvalité, men roligt i alla fall att jag kunde se vem som satt i vagnen:)

 5. >Vilka underbara bilder. Du gjorde helt klart rätt som stannade på marken. Vad har du för kamera?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *