>Gamla sta´n i Caorle

>

Lite snett är ju inte lett, som man säger. Tornet lutar faktiskt och det är inte jag som håller kameran snett. Caorles gamla stadsdel är byggt precis som Venedig – på pålar. Kan kanske förklara en del snett i staden.

Man kan tro att man är i himlen när man kan välja på alla goda glass-sorter. Detta är bara en bråkdel av vad som finns och vi har ju alla våra favoriter. Nutella, Stradgiatella, pistage, coccos, choklad, ……….

Husen har väldigt varma färgtoner på fasaderna som inte riktigt ger rättvisa när man ska visa dem så här på kort. Det är på något vis mer intensiva fäger och helst på kvällen.

Sånt här porslin skulle man ju vilja köpa och ta hem. Men så vet jag ju att hemma är det inte samma sak och helt plötsligt stämmer inte det som var unikt på semestern in i vardagen som man har hemma. Får njuta av det fina här istället så länge det varar.

Det här är nog en av mina favvofoton. Den här dörren med sitt fönster avslöjar ju år av historia och jag kan säga att jag allt är väldans nyfiken på hur det ser ut innanför denna dörr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *