>Vår lördag

>

Det har varit en strålande dag idag. Vi började med frukost på vår uteplats för att sedan bege oss till den stora loppisen några hundra meter från vårt hus. Efter det var det dags för lite trädgårdsarbete i den härliga sommarsolen. Jag tömde våra två komposter som vi har fyllt på med allt som är bra att fylla en kompst med. Det var så mycket fin jord att det räckte till att fylla på runt alla träd och buskar i vår trädgård.
Passade på  att vattna lite nu på eftermiddagen och Patrik grävde bort ett Guldregn som har stått vid sopptunnan och växt för nära vårt garage. Så nu är den borta och det är fritt fram vid sopptunnan, brunnen och garaget igen.
Elias har gett sig av till en kompis idag efter loppisen och ska sova över hos honom. Imorgon kommer de hem och ska sova här en natt också.
Till kvällsmat grillade vi hela fläskfiléer som var fyllda med mozzarella och basilika ost och det var väldigt smarrigt om jag får säga det själv.
När vi precis hade ätit klart gick det brandlarm och Patrik fick rusa iväg och jag blev ensam kvar vid bordet. Är jag bara mätt och go så klarar jag mig ju själv – haha! Är det någon annan som behöver hans hjälp mer än jag så är det ju givet att han ska åka iväg, så är det ju bara.
Imorgon ska vi skjutsa Erik till tåget i Växjö för då ska han åka till sin kompis i Helsingborg några dagar.

Ja alltid är det något på gång!

Här en bild på Patriks loppis fynd, ja själva fatet alltså. Tårtan har han själv snickrat ihop och ska njuta av den till sitt kvällskaffe.

En reaktion på ”>Vår lördag

  1. >Vilken fin tårta han gjord. Hmm, du verkar vara gift med en konditor 🙂

    Skoj för Erik att träffa kompisen i Helsingborg. Hihi, minns din vånda inför den första resan. Grabben blir bara större och större 🙂

    Kram E-L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *