Midsommarhelg

>

Hela midsommarhelgen kunde jag inte annat än att förvånas över, som så många andra, att det var och fortfarande är, så härligt väder. Om det är en Midsommar som jag aldrig glömmer så är det denna!
Jag är fortfarande väldigt tveksam till om jag och svägerskan verligen drack upp hela denna Bag in Box själva på Midsommarafton, eller om någon busade med oss och flyttade på vätskan till något annat ställe.
De här två herrarna vet hur man poserar i alla fall och är inte blyga för kameran.

Sedan tror vi att Patrik har fångat årets bild med detta härliga foto. Du bör veta att Holger tar sig upp från havet med hunden på dessa stenar. Han har inget koppel och ska nu ta sig fram och samtidigt hålla i hunden. Då går Thomas ut för att hjälpa till, men tar INTE med sig något koppel. Thomas menar på att han går ut för att hjälpa Holger så att han har någon att hålla i. Vem håller i vem, och vem klarar sig bäst utan hjälp? Teddy, hunden undrar nog vad de sysslar med.

Ingen Midsommar utan Kubb inte! Vi lyckades att hålla samms hela två spel, men i slutet var det nära att det fallerade. Dessutom hade vi fullt upp med att hindra hundarna från att ta våra pjäser från plan.
Då jag är ett stort ”fan” av måsar av alla dess slag så kan jag inte låta bli att visa denna ståtliga mås som satt på stugans tak när vi kom hem från badet.

En reaktion på ”Midsommarhelg

  1. >Låter verkligen som ni haft en underbar helg och som sagt VILKET väder vi fick. En midsommar som man sent kommer att glömma ;o) Vilka underbara bilder. Bilden på Holger, Thomas och Teddy (hahaha)hur go som helst.

    Jag är också facinerad av gaphalsar(måsar)Fångade en gång en mås i farten när vi åkte färjan över till tyskland. Jag vet inte riktigt varför jag gillar dem men de är vackra.

    Kram Eva-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *