Kom och köp.

>

Lördagens loppis gick bra, väldigt bra och det var riktigt roligt också. Det enda som man kunde ha önskat sig var kanske lite sol, och lite varmare väder. Men som tur var så kom det folk och de köpte verkligen mycket saker. Det är ju ganska kul att det nästan finns en köpare till varje sak som man själv inte vill ha längre, eller inte längre har någon användning för.

Vi var tre familjer som sålde en del av våra hem och jag måste erkänna att jag hittade något i grannens hög som åkte in på vårt uterum. Vad kul att byta saker:)

Vi lyckades att sälja i stort sett allt, förutom några saker som gick ner i en liten kartong efter loppisen. Alla leksakerna gick som smör i solen och två äldre par köpte nästan rubbet till sina barnbarn. Ett par från Vetlanda tyckte att det var en trevlig loppis, och de brukar åka runt på loppisar, berättade de. De tog sig också tid att köpa kaffe med hembakat och satte sig en stund på verandan

Vi och våra loppiskompisar fick ”bloda tand” och det finns säkert chans att vi kanske ordnar en loppis till i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *