>Pepsi rapporterar

>Ja då kom väl den där dagen antar jag, då det skulle till en operation på mitt klockspel. Dagen började som den brukar med vår morgonpromenad i fågelsång kl. 05.00. Men efter det så gick inget som det brukar……

När jag springer till matskålen för att få min frukost så säger man till mig; att idag blir det ingen mat, du ska vara fastandes inför din operation. Hur jäkla kul på en skala är det att inte få frukost. Dessutom får jag alltid så jäkla god frukost så att jag längtar under hela morgonpromenaden.

Nähä, tänkte jag, då får jag väl invänta bacon och äggröran istället som brukar delas ut vid 07.00. Tror du att jag fick någon äggröra då?!
Nä, inte det heller! Nu började jag bli lite sur och visade matte att nu fick det allt vara nog med dumheter. En morgon utan frukost och utan äggröra – där går gränsen!

Sedan, efter en sådan hård morgon vill de att jag ska hoppa in i bilen också – NEVER!  Men rätt som det var så satt jag väl bak i min bur och var på väg till Vetlanda.  
När jag vaknade fick jag träffa matte och lillhusse Elias. Sedan satte man på mig denna enorma jättestrut som gjorde att jag varken kunde gå, sitta, stå eller tänka. Jag bara gav upp och lät mig bäras ut till bilen där jag la mig ner i väntan på att få komma hem.
Nu ligger jag här och sover med min jättetratt på halsen och längtar till jag får springa fritt utan den. Det är en evighet kvar – 10 dagar ska jag och denna där saken komma överrens. Jag kommer att slita den i stycken säger jag bara.
Den här tingesten fick jag nu när jag vaknade till lite, en tjurmuskel? Verkar vara väldigt smarrig, men jag är inte så sugen för tillfället. Dessutom sitter matte och blänger på mig, och gör jag minsta rörelse så far hon upp och säger NEJ. Just nu har jag rast från den där ”fåntratten” men så fort jag vill kolla läget lite där nere, så åker väl ”fåntratten” på igen.

Jag är alltså sjukskriven i 10 dagar och lär därmed missa min första klass i Lydnad Fortsättning, som börjar på tisdag. Kanske får jag åka dit och spana in de andra, beror på, säger matte. Det vet ju alla, att den som inte är med från början är alltid lite utanför på något vis – jag ska ÄGA på den kursen:)

En reaktion på ”>Pepsi rapporterar

  1. >ÅÅÅ sötisen ..allt blir snart bra ska du se … gör man något dumt så åker dumstuten på .. så sa alltid vi till vår gamla hund ..

    Klart att du kommer att äga på kursen .. frågan är ju behöver du verkligen gå på kurs för det är väl bara matte som är gammal och behöver läras upp på nytt !!???hihiiii

    Krya på dig kram från oss på hörnan i backen som snart kommer ha lekkompis ..(och kanske ska hon heta Doris !! men det gillas inte av övriga familjemedlemmar så det är inte klart …hihii)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *