>Premiär med hög puls

>Jag är på G, jag har tagit steget och jag är  unstoppable, som Ola sjunger. Vet inte om jag säger så om några dagar, får se vad som händer.

Lyckades att köpa mig en riktig joggingdress med tighta byxor och en skön tunn jacka till. Mina skor håller ett år till och likaså mina speicialtillverkade iläggsulor. Utan mina sulor tror jag inte att jag kunde springa utan att få ont i höft och knä, de styr upp hela foten i rätt läge.

Pepsi och jag gick rundan igår, och konstaterade att vi inte kunde springa den som vi brukar göra, då det fortfarande är mycket snö i skogen. Vi har en transportsträcka dit och hem från vår skogsrunda och det är den som är problemet. Så idag tog vi bilen till vår knutpunkt, parkerade och gav oss iväg runt slingan och tillbaka till bilen igen. Det tog bara 35 minuter runt och det är lite för lite tycker jag. Men så länge det är så mycket snö i skogen får vi väl göra på det här viset och när vi sedan kan ta oss hela vägen genom skogen då tar denna runda 60 minuter. Meningen är att vi ska ta denna runda på morgonen vid 5 tiden innan jobbet.

Det är så jäkla skönt att vara i skogen tidigt på morgonen, utan att träffa på några människor, bara Pepsi, jag och mitt flåsande.

En reaktion på ”>Premiär med hög puls

  1. >Jösses vad hurtig du är….en så lång runda innan jobbet??? På den punkten är vi inte syskonlika…jag är nog latheten personifierad 😉

    Hoppas ni haft en bra påskhelg. Själv har jag haft det lungt och skönt. Känns rätt okey att jobba imorgon…hoppas bara jag blir bättre i min förkylning. Jag liksom förnekar, till och med för mig själv, att jag är sjuk 😀

    Kram Eva-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *