>Vår SPA-weekend

>

Ordet Spa kommer från latin ”salsus per aqua = hälsa genom vatten.
                                 

Tänk att våra killar är så stora nu att de kan vara hemma själva en hel helg utan oss, fixa mat och ta ansvar för Pepsi – det är inte dåligt! Allt gick som på räls och allt var i toppform när vi kom hem.

Ja det har varit helt underbart denna helg i Tylösand. Vi har verkligen utnyttjat varje uns av ALLT där och det är svårt att fatta att vi kunde vara helt själva på hela relax-avdelningen på både lördag och söndagsmorgonen.
Ni vi fick våra rum så hade vi beställt in en vin och fruktkorg till mamma och pappa, som föregående  vecka firade sin 54:e bröllopsdag. Hur fasen har de bra lyckats med det?
I alla fall så hade vi med oss en extra flaska, ost och kex och gick in till dem senare för att förfesta. Det blev en riktigt brakfest av det hela och ett och annat skratt. Ja helgen bjöd på behandling, bubbelbad, simning, styrketräning, utomhus bad i varmt saltvatten, ångbastu, relaxing i sköna stolar/stängar med utblick mot havet, god mat, biljard, kneipbad för fötterna och lite annat blandat lösgodis.

2 reaktioner på ”>Vår SPA-weekend

 1. >Vilka härliga bilder. O vilket ställe. Fantastiskt!
  Ha en trevlig påskhelg nu.

  Kram kram Jeanette

 2. >Vilket underbart bildspel. Blir verkligen sugen på att besöka dem 🙂

  Åhh, vad grabbarna ska ha växt i helgen. De växer med ansvaret 😉

  Ni får ha en riktigt underbar helg!
  Kram Eva-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *