>Biceps och triceps

>

Nej, jag är inte ute efter muskler, men min kropp skulle bli glad för lite hjälp av de kompisarna. Jag har väl alltid hållt på med någon sport, men nu måste jag erkänna att jag har hållt uppe ett bra tag. Det blev så när Elias inte fick bada, då ville inte jag göra honom ledsen med att gå ner och simma utan honom. Sedan skaffade vi Pepsi och då blev det ju långa raska promenader och jag såg inte att tiden fanns för mig att även träna.
Nu har Patrik lagt ishockeyträningen för killarna bakom sig och han får helt plötsligt så mycket mer tid över. Med tre träningar i veckan, nästan tre timmar per gång och en dag för match på helgen – då fattar man att det finns tid över nu. Idag blev han min personlige tränare på gymmet. Jag har ju tränat där förr, men visst är jag ringrostig. Har redan nu träningsvärk efter bara några timmar – haha! Det är jätteroligt att kunna göra något tillsammans så här, och under tiden löste vi middagar till veckan och bestämde när vi ska sola och träna nästa gång.
Jag längtar till snön är borta för då ska Pepsi och jag ut och jogga i skogen tidigt på morgonen vid 5-snåret.
Vågar inte jogga på vintern för att det är så halt och vill absolut inte springa på gatorna i byn – never in my life!
Bilden har jag lånat från Intersport (http://www.intersport.se/Produkter/Klader/Traning/Traningsset/PARNA–PAMELA/) för att visa vad jag behöver investera i framöver. This is serious stuff – jag är på G.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *