>Game over.

>I veckan blev det helt plötsligt lite för mycket av strul med dataspel och gamecards för min del. Jag var tvungen att använda ALLT mitt förnuft, ALLT mitt tålamod och ALL min vilja för att inte flippa ur totalt.

Det började med att både Erik och Elias blev ”banned” (utkastad, bannlyst) på ett av sina spel då de hade använt ett sort fusk. Två spel bortkastade och jag försökte hålla mig så lugn det bara går. Visst, intalade jag mig, man måste ju lära sig av sina misstag, å visst, det kunde ha varit värre, å visst, det går alltid att ersätta och så höll jag på ett tag för att  lugna mig.

Dagen efter kommer Elias upp från sitt rum med tårar i ögonen och förklarar att hans ”pre-payed came card” för World of Warcraft är sönder och att han inte kan se koden som följer med kortet.

– Jodå, jag ska hjälpa dig.
Det är alltså ett sorts betalkort som räcker i 60 dagar som du betalar ca 270:- för och på baksidan av kortet får man skrapa fram en kod som ska knackas in på ditt konto.
Jag kunde se de tre första siffrorna och de fyra sista siffrorna av säkert 24 siffror totalt. Han har fått panik med sitt skrap och använt en sax och därmed repat sönder ALLA andra siffror. När han förstår att det är kört så avslutar han med att knöla till kortet i ren ilska, och DET kan jag förstå – jag hade gjort samma sak – haha!
Där kan jag säga att jag fick en puls på jäkla mycket mer än vad som är sunt för en människa. Det fattar man ju själv att här är det kört, det är bara att kasta kortet och försöka att glömma det så fort det bara går. Jag förklarar att nu är det slutspelat på ett par dagar. Det är dags att tänka över ett och annat.
Men så börjar ju det här att gnaga i mig att det måste finnas ett sätt……………………………
Går ut på nätet och letar upp kundsupport för Europa. Skriver ett engelskt mail och förklarar situtationen och att jag har dessa siffror som jag kan läsa.
Får svar av supporten att om jag kan ta ett bra foto på kortet så att de kan se kortnummer och kortkorden som fortfarande går att läsa så ska de se vad de kan göra.

En timme senare anländer vår kortkod från supporten som hoppas att hela familjen ska vara glad igen. Tro fasen det! Jag var nog gladas av dem alla. Skrev tillbaka till supporten och tackade så mycket för den snabba hjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *