>En bästa kompis.

>Varför måste kompisar flytta, och varför måste de flytta så lång bort?

Eriks bästa kompis flyttade när höstterminen hade börjat och jag kan fortfarande känna hur ledsamt det känns för både honom och oss andra. De var som lång och lerhalm. Denna kompis var den som kunde få våra två killar att inte bråka, och att hålla en lugn och fin nivå när han var med. Det fanns nämnligen en tuff period här hemma då Erik och Elias höll på att slå ihjäl varandra och aldrig gick det så bra som när Premton kom förbi.
Så blir han tvunget att flytta!
När Premton hälsade på hos oss de första gångerna kallade han mig för; Madame och frun, och aldrig har jag väl skrattat som då när jag hörde det första gången. Ibland kan det hända att Erik kallar mig för det idag, bara för att vi pratar om Premton.
På sportlovet ska Erik åka tåg från Växjö till Helsingborg för att hälsa på. Eftersom det är första gången så åker Patrik med ner och visar hur det funkar med tågbyten, biljetter och sånt som man kan oroa sig för första gången. Sedan åker Erik hem själv och förhoppningsvis ska han klara att byta tåg själv då.

Nu ska Erik till storsta´n Spinning

En reaktion på ”>En bästa kompis.

  1. >Ja men visst är det ledsamt när bästa kompisen flyttar. Helsingborg är ju ändå inte sååå långt. Ni får tänka positivt….kunde ha varit typ Kiruna 😉 Skoj att ni kan fixa en träff till sportlovet. Du ska se att han blir en hejare till resenär efter det och far iväg själv och hälsar på efter det.

    Kommer själv att fara ner till Malmö imorgon och träffa en gammalkompis 😉 sen blir det hockey, Pantern-TAIF, på söndagen innan vi far hem.

    Ha en gå helg!
    Kram Eva-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *