>Så träffades vi……..

>

Tror att vi har känt varandra i kanske ett år, men bara via bloggen och senare även via mail. I lördags var det dags för första träffen ”live” så att säga och jag måste ju erkänna att det kändes lite pirrigt Cyclops.
Dessutom lärde vi oss båda att vi bara bor 40 min med bil från varandra och det är ju inget avstånd att prata om. Det här med fotografering är ju något som intresserar oss båda och tydligen är vi lika glada i hundar också. Jag är ju nybörjare på fotografering på denna nivå och lyssnar gärna med stort intresse på allt vad jag kan lära mig. Eva-Lena har kommit så mycket längre och  därför gäller det att suga åt sig och prova alla de råd jag har fått.
Ibland är en suddig bild bättre än ingen alls – förlåt mig, men annars hade det blivit tomt här och det skulle vara väldigt tråkigt.
Jag kan ju bara förvarna min familj om att jag troligen inte kommer att hinna med matlagninga, städning och tvätt framöver. Har så mycket annat jag vill göra istället.
Nu har jag ju sådan lust att prova mig fram i Fotoshop på allt det som Eva-Lena visade mig. Hoppas bara att mina hjärnceller kommer ihåg något av allt det jag fick lära mig under lördagskvällen.

2 reaktioner på ”>Så träffades vi……..

  1. >Krya på dig, säger jag då! Sinova hjälpte mig förra gången annars vet jag inte hur det hade slutat. Inget roligt med bihålor. Jag har fått spola en gång och det vill jag aldrig göra om mer!

  2. >Haha, ja men visst är det pirrigt att träffas första gången men nu är det gjort och vi kan gå vidare i vår vänskap 😀 Och avståndet är ju faktiskt inte längre än att man kan åka upp bara för en dag på en liten fotorunda med hundarna 🙂

    Men vet du jag har varit hemma från jobbet idag. Jag kände mig täppt i näsan även när jag var hos dig. Vid 4 inatt vaknade jag av sprängande huvudvärk så jag har inte gjort många knop idag. Halvsovit hela dagen. Det har satt sig i bihålorna på mig och jag är svullen och har ont under ögat. Nu pumpar jag i mig Sinova i hopp om att självläka, funkar ibland annars blir det farbror doktorn.

    Ha det gott och sitt inte för länge framför datorn, skadligt för ögonen (säger en som spenderar halva sitt vakna liv framför skärmen 🙂

    Kram Eva-Lena

    Tack för en riktigt trevlig helg!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *