Dammsugarpåsar.

På något konstigt vis så tar våra dammsugarpåsar slut och jag har ALDRIG några nya hemma. Förr kunde man köpa nya på Konsum, men där finns en massa olika men inga som passar till min helt vanliga dammsugare. Så bor man på landet och då är det som det är, allt finns inte att köpa.
Nejejeje, jag lovar jag har en helt vanlig damsugare, Electrolux.

Påsarna har jag köpt i Växjö när jag har kommit ihåg vill säga men förra veckan blev det riktig kris här hemma. Tur att man har en reservdammsugare säger jag bara.

Men att e-handla påsar då? Har aldrig provat och var väldigt skeptisk faktiskt. Beställde i söndags kväll och fick mina påsar idag – woohhh. Not bad! Å de passa också! Det är bara att dammsuga då, eller?

På torsdag får vi lite kalasbesök då Patrik fyller år och till helgen hoppas jag att äntligen min ”cyber syrra” kommer på besök. Måste ju bara städa lite så inga änglatofflor far förbi. Sa jag förresten att jag köpte till sådinga häringa dofkulor som ska dofta vårblommor? Har sugt in några i påsen och det doftar så gott. Det är ju roligt att dammsuga – haha!

2 reaktioner på ”Dammsugarpåsar.

  1. >Ja, det där med dammsugar påsar är ju en vetenskap för sig. Inga påsar passar….joa, sisådär…men inte riktigt. Jag tror att det finns olika dammsugarpåsar bara för att man skall kunna irritera över dem. Ännu värre är ju att har slutna förpackningar. Man kan inte öppna och bara kika att det verkligen är en påse som passar….nädå det ska man upptäcka hemma för att inte ha möjlighet att byta eftersom förpackningen är bruten GRRRRR

    Nu fick jag träta lite på morgonen också ;o) Ja, inget är förändrat inför helgen från mitt håll. Jag berättade för grabbarna att jag skulle åka och hälsa på dig. Jaha, sa den ena så du ska bli ung på nytt och börja åka till kompisar och sova över och sånt nu då. Först var jag påväg att hålla ett försvarstal men upptäckte på hans ansiktsuttryck att det var med glimten i ögat han sa det 😀 Fast jag måste nog säga att jag känner mig lite exalterar över att äntligen träffa cybersyrran ;o)

    Ha det gott / Kram E-L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *