>Sol och bad

>Sol  Sweating och bad är något jag längtar till och idag efter att långpromenaden var avklarad åkte vi alla till Hälsans Hus. Vi hade -21 C idag på morgonen och egentligen ville jag inte ut, men har man vovve får man allt gå ut även då. Det roliga är att när man väl är ute och rätt påklädd, då är det inte så kallt. Efter det fick vi för oss att åka ner och simma lite. Vi har inte kunnat göra det på väldigt, väldigt länge eftersom Elias har haft badförbud i nästan flera år känns det som. Men nu när hans öra är opererat och han har fått OK stämpel i rumpan är det fritt fram.

Jag passade på att sola lite först och sedan badade jag med killarna medan Patrik körde styrketräning. Känns ganska skönt att vi har kommit igång nu. Vi får väl fortsätta att simma någon gång i veckan i alla fall.

Men hur länge ska vi behöva ha det så här kallt egentligen? Man är ju inte van längre eftersom vi bara har haft korta milda vintrar med regn och blask. Visst lite mysigt är det i alla fall.

2 reaktioner på ”>Sol och bad

  1. >Gott, att han fått börja bada igen 🙂 Vet du jag funderar allvarligt på att börja simma en gång i veckan. Varsamt sätt att få igång denna gamla stela kropp 😉

    Ha det gott / Kram Eva-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *