>LCHF – på mitt vis och på mina villkor

>Nu har jag bestämt mig för att även blogga om LCHF, som jag har provat och lärt mig mer om sedan juli 2008.

LCHF-Low Carb, High Fat – mindre kolhydrater, mer fett om man översätter det fritt.

Jag väljer att köra enligt LCHF därför att jag har märkt att jag inte tål kolhydrater lika bra som en del andra. Detta gör att blodsocker, humör och vikt åker berg och dalbana mest hela tiden. Idag mår jag bättre än någonsin då kroppen har fått vänja sig sakta till ett liv med mycket mindre kolhydrater. Men jag har en bit kvar att kämpa för och det känns roligt och samtidigt spännande att se vad som händer. Dessutom kör hela vår familj enligt LCHF så gott det går och alla har bara positivt att säga om det.

Ja, just det här tänkte jag att börja blogga om, hur det funkar för mig, hur jag mår, kanske stämma av hur veckan har gått, tips och ideér, recept, länkar och sidor till andra LCHF-sidor. Kanske vill du hänga med mig på resan, haka på i så fall.

3 reaktioner på ”>LCHF – på mitt vis och på mina villkor

 1. >Hrm… låter onekligen intressant – väntar med spänning om att få lästa mer! 🙂 / Cicci

 2. >Orättvist!
  Jag vet, jag vet – måste lära mig att se det från dina ögon sett och förstå att det finns en annan grupp som kämpar på sitt vis.
  Men i alla fall………:)

 3. >Spännande, fast jag tror inte jag hakar på. Jag är så glad att jag faktiskt har lyckats lägga på mig lite nu över ledigheterna då man fossat mer än vanligt:)

  Ändå är det intressant att läsa om LCHF för att lära sig lite mer om vad det innebär….för det har jag mycket lite kunskap om och kunskap får man aldrig för mycket av.

  Ha en go helg / Kram Eva-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *