Märkligt

>Det kändes väldigt konstigt, att som idag INTE gå ner till ishallen för att kolla på när U14 mötte Lenhovda. Eftersom Erik har lagt klubban på hyllan och tagit av sig sina skridskor känns det som om hockeyn är slut i och med detta.
Patrik fortsätter säsongen ut eftersom han är lagledare och hjälptränare, men säger hela tiden att det känns så konstigt att Erik inte är med. De har ju hållt ihop på isen i flera år!

Det är klart att man undrar hur det kommer sig att han är så bestämd och vill sluta. Men sedan får man ju också förstå att det är ett tufft beslut och har han väl fattat detta beslut så är det ju så. Han är bestämd och ger sig inte även om jag har försökt att trigga honom för att se om det finns någon gnista kvar.

Man känner det själv, även om man är barn hur olika man är på både det ena och det andra. Alla fortsätter inte att spela hela livet ut, utan många väljer att göra annat istället. Jag får ju ändå berömma honom för att VÅGA sluta. Han tog det med tränaren själv och förklarade att det inte har med speltid under matcher att göra, utan att han helt enkelt inte tyckte att det var roligt längre. Vem fasen vågar stå där själv och säga det rakt ut?!

Nåja livet går vidare och han har redan andra planer. Dä sa va rolit å spela, annars kan dä kvetta! Bara han inte vill börja att rida häst, för då lämnar jag in mitt veto – där går gränsen:)

3 reaktioner på ”Märkligt

  1. >Festligt, vi är nog syskon, för hästar är något jag aldrig riktigt fastnat för. Minns när man var yngre och ens tjej kompisar skulle till stallet. Nää, det var/är definitivt inte min grej. Så jag hade nog också hittat på någon muta *asg*

  2. >Du skrämmer mig Eva-Lena. Jag älskar NÄSTAN alla djur, men hästar är inte min favvo om jag säger så.
    I så fall mutar jag honom med pengar om så blir fallet:)

  3. >Jag tycker det var moget gjort av Erik. Jag tror nog att han tänkt över det hela och kommit fram till att han inte längre ville. Helt rätt för det SKA vara roligt oxå. Samtidigt förstår jag din saknad….men vänta bara snart hänger du utanför stallet 😀

    Ha det bra och god fortsättning på det nya året.
    Kram Eva-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *