Smått och gott

>

Förra fredagen var Patrik och jag i Kalmar. Vi hade en hel del att uträtta den dagen och på torsdagskvällen tyckte vi väl att vi skulle ha gott  om tid. Men som den optimist jag INTE är så räknade jag ganska fort ut att vi skulle vara tvugna att kanske stryka en del från listan.
Men julklapparna till småkusinerna klarade vi av, ja du läste rätt. Kusinerna från Huddinge skulle komma ner samma helg och då är det minsann lika bra att skicka med en sändning upp – då brevvägen skulle ha kostat nästan lika mycket som presenterna:)
IKEA fick vi liksom ta i farten och det kändes svårt för ett ”IKEA-fan” som jag är. Jag har fått några kommentarer om att Patrik minsann säkert inte gillar IKEA, men där har ni fel. Han är nog nästan ett lika stort ”fan” som jag. Sist kom han t.ex. farandes med ett par gummihandskar – bra att ha, kommenterade han.
Efter det plockade han ner en vit matbunke med rött lock – kommentaren löd; de är ju så bra och jag har ju bara en.
Men av allt som vi fixade den dagen och av allt som vi fick med oss hem, så var ändå dessa två hjärtan den största glädjen för mig. Dessa är dock inte inhandlade på IKEA! Ja jag vet! Men ibland så hittar jag saker även utanför IKEA:s väggar. De hänger nu på våra garderobsdörrar i sovrummet.

3 reaktioner på ”Smått och gott

  1. >Woooh, pensionärerna rockar. Nu klarar de t.o.m av att kommentera på bloggen – hahha!

  2. >Hej där!
    Hoppas du mår bättre nu. Vad massa söte hjärtan du hittar överallt. De här var kanon fina 🙂
    Ha en skön fredagskväll.
    Kram Eva-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *