>En kamera att drömma om, eller kanske inte…..

>

En sådan här vill jag ha! Har önskat mig det så länge, men nu kanske snart min väntan är över…….
Väntade väldigt länge innan jag kunde bestämma mig om hund också, och se så bra det valet blev till slut.
Jag har fått så många råd när det gäller kamera och ibland kanske jag inte fattar att det är just råd, utan tror att allt det ska packas ihop till en enda kamera. Det enda som är bra med min beslutsångerst brukar vara att jag hittills alltid har varit nöjd efter mitt val. Det är ju i och för sig en jäkla tur om man nu ska ta den betänketiden i beräkning.
Jag fick min första kamera när jag var 7 år och vad jag kommer ihåg har jag alltid gillat att ta kort. Kommer ihåg när vi var hundvakt åt storebrors hund som var en golden vid namn Rocky. Han fick sitta fint medan jag ställde upp en gammaldags mjölkkanna bakom honom och på denna monterade dit ett älghorn som jag hade hittat i skogen. Bilden blev ganska fräck faktiskt – en golden med älghorn.
Imorgon ska jag i alla fall åka och ”klämma” på en sådingahäringa sak och sedan vet jag inte mer. Är det en bra dag för ett kameraköp då lär du få veta det. Annars så är jag ju inte den som dör av att vänta, det har jag gjort förr – haha!

2 reaktioner på ”>En kamera att drömma om, eller kanske inte…..

  1. >å Rocky. vad roligt att han kom på tal. Så du gillar att fota? Vi har också en systemkamera, det är fantastiskt roligt att fota.

    trevlig måndag kväll. kram

  2. >Åhh, jag kan tänka mig att du längtar efter att få klämma och känna ;o) Ett mycket bra val, tycker jag. å får vi se vad det blir i morgon efter klämmande och kännandet.

    Själv har jag kikat runt på objektiv. Hmm, men de jag vill ha är långt över vad min plånbok klarar av så jag får att hålla till godo ett tag med de jag har ;o)

    Lycka till imorgon / Kram Eva-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *