>Fly away

>

Ja tänk om man bara kunde blunda och just, fly away.
Men just nu känns det ganska bra faktiskt. Vår sommarsemeter är bokad för 2010 och alla i familjen är  helt överlyckliga. Efter tre år kommer vi äntligen att kunna återse vårt underbara Caorle i norra Italien.
Efter att vi 2007 hade varit där i två veckor och tagit oss dit med en sk. badbuss, lovade vi oss själva att vi skulle återvända ytterligare en gång. Men en sak tänkte vi ändra på, och det har vi gjort. Vi flyger denna gång och vi flyger ”direkt” flyg utan mellanlandning. Det som förra gången tog 34 timmar enkel resa, tar nästa sommar bara 2 timmar och 5 minuter. Det kallar jag ”fly away”.

Eftersom jag är en drömmare så räcker det med att ha bokat en resa,så reser jag varje dag fram och tillbaka till mitt semestermål. Det finns ingen hejd på min fantasi och jag kan ta mig utanför mig egen kropp och förlytta mig dig när jag vill – bra va!!!

Förutom att stranden och hotellet vi bodde på var helt underbar, så var gamla stan ett  helt kapítel för sig själv. Till och med barnen tyckte att det var helt magiskt, och då vet man ju att barn egentligen inte lägger märke till kanske just sådana saker. Trånga gränder, ljumna kvällar, Italienare som pratar högljutt, vin, mat och glass i stora lass. Ååhhh vad jag längtar!

En reaktion på ”>Fly away

  1. >Åhh, det låter helt uuunderbart!! Vet du jag är också en liten drömmare jag har glädje av resor både före, under och efter ;o)

    Vad härligt för er att ha detta att drömma om under den mörka vintertiden 🙂

    Nu ska jag gå och lägga mig. Natti natti / Eva-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *