>Jag skulle bara, IGEN!

>Den här gången kan jag med glädje i rösten säga; DET VAR INTE JAG SOM KÖRDE IGÅNG DETTA.!!
Patrik hade extra energi tydligen och kom med den underbara idén att vi skulle fixa till blomsterlandet som ligger i etage, en gång för alla. Varje år så rasade en bit av stenmuren och varje år skulle vi försöka att fixa till det. Här är utsidan som ska målas svart och sedan ska det fyllas på med jord och någon sorts växt ska naturligtvis planteras in igen. Jag tror att det kommer att bli sketasnyggt när det är klart.

Det här var väldigt tunga stolpar så ”Pappa Dee” fick kallas in. Han kom med muskler och en motorsåg och jag kan ärligen säga att jag gillar motorsågar:) Ja, jag gillar Pappa Dee också!
Det går undan, verkar inte alls lika jobbigt som att såga för hand och man kan till och med runda vassa hörn på ett snajsigt sätt.
Varje stock mättes, vändes, rullades, inspekterades, diskuterades innan den fick sitt slutliga snitt. Därefter placerades den på rätt ställe, spikades och angjordes efter bästa förmåga. De ligger fortfarande kvar på varandra som på första bilden – ”amacing”!!
Rätt som det var blev det ett jäkla stohej i trädgården. Så här upp-och-ner vänt kan det se ut om dessa två karlar jobbar tillsammans. Jag vet faktiskt inte om Pappa Dee försöker att putta ner Patrik, eller om han hjälper att hålla fast honom för att han INTE ska trilla överbord.

Jag återkommer med fler bilder när allt är planterat och klart. Jag måste först älta och fundera på hur jag ska ha det:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *