>Jag blev 1 år igår

>Jag blev 1 år igår och det kunde ha varit roligare – jag var sjuk också och fick inget gottis!

Fy vale vad jag har varit sjuk med magen vill jag bara säga. Det var så nära att jag fick åka in till Djursjukhuset häromdagen och jag mådde inte alls bra.
Började att kräkas på onsdagsnatten förra veckan och så höll det på så några nätter och matte gick med mig ut i den stjärnklara natten. Där stog jag och hulkade medans matte frös. Jag blev sämre och kunde inte behålla något i magen och det körde igång där bak också.

Då serverades jag ris med kokt torsk och jag kan ju bara säga att jag har smakat godare mat. Det blev inte bättre och till slut så ringde matte till Vettis. Då blir jag ordinerad 24 timmar utan mat och sedan en medicin för magen som faktiskt har hjälpt. Jag får fortfarande ris och fisk och imorgon är det sista dagen med den tråkiga födan. Hoppas på något gott köttben……

Men en present fick jag att leka med. GOSCH så läskig, men samtidigt OJ så rolig! Vet fortfarande inte om denna höna lever eller bara är en atrapp. Jag har blivit lovad en riktig fest när jag är ok i magen igen – det ser jag fram emot.

Imorgon får jag min 1 års spruta. Hua, hoppas att det inte gör ont!

4 reaktioner på ”>Jag blev 1 år igår

  1. >haha, sötis. Grattis till ettårsjubilaren.

    o trevlig helg på er.

    jag uppdaterar i helgen om jag hittade nått kul på mässan.
    kram

  2. >Stackars lilla granne , jag har också hållt matte vaken i natt med att jag var tvungen att kräkas , ( vi kunde ju lekt en stund då istället när¨ändå våra mattar var ute och frös…… ) Men jag vart bättre under dagen ..( förra veckan svalde jag visst 4!! st strumpor! det var inge vidare att få upp och jag skrämde matte bra iallafall // Ebba längre ner i backen !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *