>Tylösand Spa

>Förra helgen var vi på Tylösand Spa och vi hade kanonväder!

Eftersom vi inte fick checka in förrän kl. 15 så hade vi god tid att njuta av det fina vädret och av havet. En av oss var full av energi och ville gå HELA stranden fram och tillbaka, den andre ville ligga på en filt och sola. Jag kommer inte att avslöja vem som gjorde vad, det får ni klura ut själva.
Stranden är så lång så att det är svårt att se slutet av den. Tänk att det sommartid är knökafullt här – svårt att fatta!

På vår lilla promenad på söndagen kom vi förbi ett område fullt av sommarstugor. Det var inga stora stugor utan mer som små askar och det påminnde om ett sagoland.
Alla stugor vill tydligen ha post, så brevlådorna var verkligen organiserade. Tänk om posten här hemma får nys om detta, då slår de ihop hela Kexholms område till ett enda brevlådeplank. Då får vi springa för att hämta räkningarna.

Prins Bertils Vandringsled går längst med kustlinjen och vi följde den runt en liten bit. Ganska maffig natur, stenar, sandstrand och olika slags buskar, en sorts blandad kompott.

Livbojen eller Frälsarkransen som den också heter står rak och respektingivande ensam på stranden.
Ett litet konstverk gjort med pekfingret. Kanske det sista sommarminnet…………

Räddade en lila sjöstjärna från att torka upp på stranden. Hoppas att den klarade sig.

Vill du se lite hur själva Spa anläggningen ser ut kan du gå in här och kolla runt.
http://www.tylosand.se/spa-och-noje/360-panorama

2 reaktioner på ”>Tylösand Spa

  1. >ÅÅhh, jag vill också!! 🙂 Vilket underbart väder ni fick och vilka vackra bilder du tog. Gillar verkligen den bilden på livbojen. Själv ärjag på ett ställe nu som kanske kan liknas vid spa…man kan i alla fall få lerinpackning *asg*

    Ha en fortsatt bra helg…det var så länge sen du skrev sist så jag började bli lite orolig ;o)

    Kram Eva-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *