Kräftskiva i Hornaryd

>

Det känns som rena ketchup effekten, först händer det inget, sedan händer allt på en gång. I fredagskväll bar det av till Hornaryd för årets kräftskiva med Logistikgänget, och eftersom det är knytkalas hade nästan alla något att styra med på eftermiddagen.

Jag fastnade för, och gillade verkligen fotogenlamporna och anordningen de hängde i. Roger vet hur man kan få stämning även i ett tält – han borde vara inredningsarkitekt istället.

För att kräftan ska trivas i magen MÅSTE det till en snaps också. Den här sorten gillar jag för stämbanden funkar mycket bra efter en sådan. Jag var ju tvungen att ta det väldigt lugnt då det var tidig uppstigning dagen efter. Med den tidiga uppstigningen var det inga problem, jag var bara trött.

Hela dagen var det fint väder men på väg till festen hade vädret bestämt sig för att ändra väderlek. Det mer eller mindre öste ner, fast det var så väldigt varmt. Tur att killarna hade riggat partytältet som nu kom väl till användning Det är ju en helt annan sak och sitta inne i det torra. Ja fast det förstås, det regnade så mycket så att det blev några stora pölar ”inomhus”. Men vem bryr sig när man har trevligt sällskap. De här fina brinnande kubbarna lös för en stund upp stranden. De ville inte brinna riktigt bra, men det berodde antagligen på regnet.

Det var ena goa kräftor som Roger hade fiskat och kokat – han kan den mannen! Nu har jag också lärt mig att om man äter ”dåliga kräftor” mår man inte så bra dagen efter. Jag mådde bra dagen efter och fick då höra kommentaren att; då var det inget fel på kräftorna………..
Det har alltså inget med att göra hur mycket man dricker, utan det är helt och hållet kräftorna som styr hur man mår.
Jag trodde att jag kände alla på min avdelning, ja i alla fall till utseendet, men tydligen inte. Jag vet fortfarande inte vem denne man var. Vill någon vara så snäll och upplysa mig.

Jag avslutar med en sång i natten, utan bild. Det är inte alltid som man behöver bilder, en röst kan visa mer än 1000 bilder.

3 reaktioner på ”Kräftskiva i Hornaryd

  1. >Så vi har alltså en ny kille på avdelningen? När ska han presenteras officiellt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *