Sommarhockey skola

>Ja det känns lite komiskt att just när sommaren börjar, då ska det provas om hockeyutrustning en passar. För andra året i rad har Erik bestämt sig för att åka till Kinnarps Arena och gå på HV71:s sommarhockey skola.

Här är står han och väntar på att få packa bilen med 2 hockeyklubbor, 1 innebandy klubba, en hockeytrunk, en träningstrunk och slutligen en hotellväska.

Väl framme i Jönköping flöt allt på bra mycket bättre än förra året. Rummet var klart vid ankomst och vi behövde inte vänta speciellt länge förrän arenan öppnade och de kunde ta sig in till omklädningsrummet och lasta av utrustningen. Pepsi och jag väntade utanför då vi inte fick gå med in.

Syskonkärlek! Erik är den som inte kan sova om Elias inte sover hemma någon gång och så är det bara, vi vet det och det är inget konstigt med det. På väg upp till Jönköping säger Erik plötsligt;
– Du Elias, hur ska du klara dig utan mig egentligen?
– Ja du Erik, säger Elias, jag skulle precis fråga dig det samma!!
Alla börjar att asgarva i bilen.
Bänkade och klara sitter de och väntar med spänning på att informationsmötet ska börja. Elias är mest trött och längtar tills vi får åka hem.

I arenan finns det massor med aktiviteter för barnen under veckan och här testar Elias hur teknisk han är när det gäller att flytta en ram med en kula hela vägen upp mellan hålen på väggen. Han klarade att få upp kulan hela vägen och in i sluthålet!

Coola killar som klarar sig själva i en hel vecka utan föräldrar. De lyckans ostarna fick ett dubbelrum för sig själva. Förra året fick Erik dela rum med ytterligare två kompisar – så nu är det lite lyx kan man ju lugn säga.
I år är det inte lika tidig frukost utan det ser ut så här imorgon, måndag.
07.30 frukost
09.00-9.50 ispass
10.30-11.30 bollspel
12.00 lunch
13.00-13.45 teori
14.00-15.00 fyspass
15.40-16.50 ispass
17.30 middag
21.30 kvällsmacka
Med förmaning om att ringa hem i alla fall någon gång under veckan, lämnade vi honom i trygga händer på HV:s läger och hoppas att vi får hem en grund till ett hockeyproffs. , att ha roligt är inte det viktigaste, det viktigaste är att vinna:)

En reaktion på ”Sommarhockey skola

 1. >Haha, visst är det så, vinna och har man sen kul är det ju en bonus ;o)

  Va, gulliga de verkar vara med varandra. Hemma skulle de bli över lyckliga ifall de slapp varandra ett tag. Fast när det verkligen gäller så ser man att det finns sann syskonkärlek bland mina grabbar också 🙂

  Vet du, Gunnar ville också ha en kilt. Han tjatade om det men som sagt han ville inte lägga så pass mycket av reskassan till en kjol när det väl kom till kritan.

  Du ställde frågan om bloggen från flygplatsen hos mig. Vi har ett mobilt bredband också och det funkade bra där. Det gör det nästan över allt. Däremot använder jag mig inte av det i andra länder för då kostar det skjortan. Men stället där vi bodde hade bredband som jag kunde koppla in mig på.

  Hoppas grabbarna kan sova nu även fast de inte har varandra ;o)

  Kram på dig!!
  /Eva-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *