>Pepsi rapporterar

>Oj, vad dålig jag blev förra veckan. Först trodde vi alla att jag hade festat loss kanske en aningen förmycket vid Midsommar, eftersom jag stukade till mitt framben. Men jag tyckte själv inte att det var SÅ farligt så matte och jag tuffade på som vanligt med morgonjoggen i skogen och våra långpromenader. Haltade bara lite och allt verkade ju ganska bra. Men efter att matte hade åkt till jobbet fick jag rejält ont och lillhusse Elias fick ringa till matte.

Jag mådde pyton alltså, ville inte äta på flera dagar, kunde inte gå och livet var skittrist. De packade in mig i bilen och förklarade att jag måste iväg till en ”Vettis” för att kolla vad som var fel. Väl där konstaterade en ”Vettis” att det var växtvärk och jag fick en spruta. Fick även tabletter som jag skulle ta i några dagar hemma. Efter två dygn med dessa tabletter blev jag så dålig i magen och åt fortfarande inte någon mat. På kvällen lät jag som det gör på Nyårsafton, det sprakade, pös och levde i hela min kropp och jag fattar fortfarande inte riktigt vad som hände. Matte och Husse blev rejält arga när de kollade upp min medicin.

Biverkningar: minskad aptit, kräkningar, diarré, blod i avföringen och njursvikt. Dessa biverkningar uppträder vanligen inom den första behandlingsveckan – tackar säger vi då!!! Jag hade allt utom de två sista problemen och jag skulle ha fått tabletterna i 7 dagar. Vi slutade efter två dagar eftersom jag mådde så dåligt och tassen blev ju bättre utan tabletter.

Polare, akta er för tabletter som heter Metacam. Måste jag välja på att ha ont i tassen en dag eller ha raketer i magen och må dåligt då väljer jag ”ont i tassen”.

Men det var ju inte bara det jag ville berätta, jag har lärt mig att simma! Jag älskar att simma!
Kolla in mig här när jag puttrar fram i Gassjön. Vattnet är ljummet och helt underbart!
En härlig sommardag, med vatten, sol och fågelsång – hur härligt som helst.

Här simmar jag med Elias och Erik – det var så roligt. Jag vill bada imorgon igen och det vill mina småhussar också.

Hade det inte kommit en familj som skulle bada hade jag fått vara i mycket längre. Lite tjurigt att just när jag ska bada kommer det folk till denna icke offentliga badplats. Men jag ska ut igen, jag ÄLSKAR att simma! Ta det lugnt i sommar och akta er för ”huggisar”. Vi hörs snart igen!

En reaktion på ”>Pepsi rapporterar

 1. >Tjena Pepsi!!

  Hua, lät inte som någon nyttig meducin det där inte. Tur att du har en klok matte och husse som slutade proppa i dig dom.

  Men du vi får allt se till att träffas. Jag behöver absolut en simlärare. Jag får lite panik när jag inte känner botten 🙁 Jag vill också lära mig simma. Matte har sagt satt jag kunde simma som liten men jag tror inte riktigt på henne.

  Hoppas växtvärken ger sig så du återfår aptiten. Jag var lite aptitlös länge…tills matte och husse bestämde sig för att ge mig annat käk. Färgglada kulor..kanongöda ;o)

  Ha det gott och simma lungt!!
  / Tilda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *