Mitt sommarlov, så jätteskönt mitt sommarlov ska bli.

>Till slut efter alla mörka vintermornar kom äntligen dagen som de har längtat till under hela skolåret. Det spelar ingen roll att regnet bara öste ner på själva skolavslutningsdagen – vad gör det! Nu är det 9 veckors sommarlov och här ska njutas!
En tävling i öldrickande – nej en tävling om vem som dricker snabbast vatten.

En av tjejerna i Elias klass hade fått en ros av någon. Fler och fler får tydligen en blomma när de kommer ut ur kyrkan. När jag slutade skolan fick man en blomma när man slutade Gymnasiet, men nu verkar det som om nästan alla får en blomma oavsett om man slutar ettan eller nian, är kille eller tjej. Elias var lite deppig över att jag inte hade köpt en åt honom – nästa år ska jag minsann dela ut rosor jag också!

Två glada kompisar som busar i korridoren.

En sommarblomma och present till fröken.

Här gör 6:an samma tävling som 4:an gjorde nyss – vilka dumheter man lär barnen i skolan. Här gäller det att dricka ur en Coca-Cola snabbast medan kamraterna hejar på.
Skolavslutning och sommarbukett med Lupiner och Hundkex som står i klassrummet.
Jonatan busar med Erik och stämningen är på topp – snart sommarlov!

Nu äntligen är det sommarlov och inga regler gäller längre här hemma (tror två killar). Det strömmar kompisar ut och in genom dörren och jag märker tydligt att sommarlovet har börjat. Vi sitter inte med läxor nu på helgen som vi gör annars, behöver inte gå igenom hur veckan kommer att se ut när det gäller skolan, inte packa någon gympakasse utan bara ”softa”.

En reaktion på ”Mitt sommarlov, så jätteskönt mitt sommarlov ska bli.

  1. >Vad konstigt, igår när jag gick in på detta inlägg såg jag bara rubriken, inget annat. Trodde du var dö stressad och slängde in rubruken som hastigast ;o)

    Visst är det härligt när de har sommar lov, inga grabbar som ska jagas iväg till bussen här hemma. Vi har också märkt av en tillströmning av ungdomar i huset. Det är nästan svårt att hitta sina egna bland alla grabbar ;o)

    Nu är det bara tre veckor kvar till att en annan också får softa i 4 veckor…åhh, vad jag längtar ;o)

    Ha det gott / Kram Eva-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *