>75-års kalas

>75-års jubilaren kom utskjutandes genom dörren och mötte upp i grindhålet idag 6/6. Efter några trevande försök så kom vi så ingång med ”ja, må han leva” sången och ett fyrfaldigt hurra!Dagens pensionär har alltid ont om tid, och har aldrig haft så mycket att göra som just nu när de är pensionärer. Vad ger man då en sådan jubilar? Jo en gasolgrill!

Det går snabbt att få grillen i grilläge, ingen väntan på att kolet ska brinna till sig, och köttet blir bra grillat utan att för den delen bli svartbrännt. Här är grillmeister Thomas i full gång med att sköta pensionärsgrillen och ungdomsgrillen.
Här diskuteras det skor, det kan man faktiskt inte tro eller? Catarina har köpt nya och svärmor/farmor/mormor/mamma provar dem och tycker att de känns bra. Hmmm vi får nog ta en tur till Kalmar mamma och jag för att kolla skor tror jag.

”Vi hade i alla fall tur med vädret” och när solen tittade fram så värmde det på bra. På första parkett sitter , Catarina , Holger och Thomas och får sig en soldos. Jubilaren Horst, eller som han också kallas ”Den Polske Snickaren” sitter här och verkar ganska nöjd efter dagens grillning.
Här skålas det i vatten! När jag blir ”panschis” ska jag minsann skåla i vin varje dag, annars är det slöseri med livet.
Moster sitter och njuter av grillmaten. Nästa år är det hennes tur att fylla sjua + nolla.
Man talar ju aldrig om en kvinnas ålder därför skriver jag så här så hoppas jag att jag inte har gjort något fel – schyyyyyyyy, säg inte att jag har sagt något!!!

En reaktion på ”>75-års kalas

  1. >Haha, så det är han som är "den polske snickaren" ;o)

    Vilken tur med vädret då, så att han fick prova på sin nya grill. Kul att du även fångat Holger på bild. Är det sååå han som jag läser dagligen hos ser ut ;o)

    HDina grabbar slutar väl också skolan på fredag som mina??…då är det slut på friden här hemma ;o)

    Ha det gött / Kram Eva-lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *