>Pepsi rapporterar

>Tjena, Pepsi här!
Nu har jag gått några gånger på vovveskola, jag och lillhusse. Vi har bara en gång kvar, sedan är kursen slut. Lite tråkigt faktiskt för det finns några riktigt roliga polare med i gruppen, ja en del är ju helt galna – och då menar jag inte några av mina polare…………

Det är ganska lugnt på ”övningsfronten” för jag trodde nog att det skulle var lite mer jobb här hemma efter kurserna, men å andra sidan vet man aldrig med min matte. Hon är lite oberäknelig och när som helst kan det köra istá med tränandet. Hon sa att hon skulle tänka igenom lite och skriva ihop några övningar som vi ska köra i veckan – hua jag anar att något är på väg mot mig, men jag vet inte riktigt vad!!!!

Det här killar och tjejer är mattes hatobjekt nummer 1.
Hon var i stan´ för att köpa detta koppel efter att man på vovveskolan hade föreslagit att man kunde ha detta när vi var ute och gick tillsammans. Jag skulle få mer frihet under promenaden och när vi sedan skulle öva på att gå fint skulle vi bara byta till mitt ”gamla tråkiga” koppel. Detta skulle då få mig att slutligen fatta att jag inte ska dra när vi går. Jag lovar att jag fattar MYCKET bättre med det tråkiga kopplet när matte styr upp det hela. Hon säger att hon inte ska brusa upp sig, bli arg, irriterad eller att ryta som ett lejon, men det liksom sipprar igenom lite i alla fall och jag LOVAR att då, om inte förr, så går jag hur jäklanice” som helst.

Jag tror att vi har gått med detta nya koppel två gånger, sedan slängde matte in det med buller och bång i hallen en morgon och sa något om #**x/x#- skitkoppel. Men hon ville i alla fall prova eftersom hon är så envis, så jag vet inte säkert än hur det kommer att sluta, det här med det nya kopplet.

Jag haltar lite – ja det är ganska synd om mig faktiskt och jag mottager tacksamt ”tyck synd om mig ben” eller andra ”tyck synd om mig gåvor”. Matte upptäckte det ganska tidigt och började kolla mig under framfoten. Hon fick för sig att jag hade ett sår i trampdynan och ringde vettis Johanna. Hon rådde matte att i så fall smörja min trampdyna med Helosan och mata i mig Omega 3.
ÅÅh vad hon pysslade om mig, fick massage, strumpor på kvällen (mindre roligt). På vovveskolan frågade hon då vår tränare om hon kunde ta ett kik. Det var absolut inte fel på trampdynan utan det var en stukning av kanske för hård lek med en av mina polare. Ordinationen blev 2 veckor utan bus, lek och spurter- där rök min tramdynemassage!!
Den där jäkla Omega 3 tabletten fixar hon tydligen in i levermojan som jag får varje morgon. Ska visst vara bra för läkning och imunförsvaret. Matte tar dem också, så vi går på samma drog hon och jag.

I söndags kom det en instruktör till kursen som skulle visa pälsvård, tandvård, kloklippning och lite annat pyssel. Gissa vem som blir demohund????????????????
Tror ni inte att jag åker upp på bordet och alla polarna får kolla in hur jag blir kloklippt, får håret på tassarna, snoppen och akta er nu, rumphåret klippt. Ja jag trodde först att jag skulle svimma men la upp blicken ”tyck synd om mig” för att senare bara lägga mig ner och SOMNA inför alla. Hon klippte och stog i och jag är betydligt kalare idag än jag är på bilden här. Å vad tror ni matte har på gång nu!? Jo nya intrument för klippning och öronskötsel ska inhandlas. Jag tror att jag bävar!!!

Jag fick så mycket beröm ska ni veta. Hon hade ALDRIG klippt en sådan lugn hund förr i hela sitt liv. Jodå, jag var väl lugn – men detta resulterade i att jag sov hela eftermiddagen och vaknade inte förrän sent på kvällen. Det kostar att ligga på topp!!
Nästa gång kanske ni får se mig när jag borstar tänderna. Jag älskar att borsta tänderna. Har fått egen tandborste och tandkräm och det smakar så jäkla gott. Fick det av min ”matte-mormor”. nog för denna gång!
Tänk på mig, tyck synd om mig och hälsa mina polare där ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *