Simple Minds Växjö

I lördags kväll var det så äntligen dags för Simple Minds att uppträda på Evedal i ”Växjö Rockfestival”. Patrik hade bokat biljetter sedan evighetens evighet och nu var dagen kommen.

Eftersom det var festival så var det naturligtvis inte BARA Simple Minds som man kunde se, men konstigt nog var det bara dessa herrar som hägrade – för en del, vill jag tillägga. Jag var nära att skriva att jag inte är någon konsert-människa men när jag tänker efter så har jag faktiskt sett ett och annat ändå. Senast måste ha varit Depech Mode i Globen för några år sedan, George Michael i Miami, Carola i Alseda Kyrka, och natuligtvis Bröderna Herreys här i Åseda och i Gamleby – ja se, lite har jag allt varit med om – Ha!

De som är riktiga ”diggare” står längst fram! Dessutom väntar man LÄNGE och står fortfarande längst fram! Man väntar och väntar och väntar!
Så börjar uppträdet, och då ska alla som är ”diggare” börja att hoppa upp och ner och klappa händer i takt. När man redan är kort, blir man konstigt nog ännu kortare ju mer alla hoppar.
När jag hade spanat in dessa killar en stund – alltså Simpel Minds, drog jag mig tillbaka och lät alla diggare hoppa vidare. Längre bort där jag sedan stog, hörde jag musiken och sången mycket bättre.

Bilderna har jag lånat från Påhl Andersson – TACK!

En reaktion på ”Simple Minds Växjö

  1. >Själv har jag aldrig varit på någon konsert ifall inte Noice räknas när de uppträdde på gymnasieskolan när jag gick i nian. Då stod jag och hoppade längst fram när de sjöng ”Oha hela natten, Oha hela dan” ;o)

    Hade en jobbarkompis som var in till Växjö och han var riktigt nöjd med evenemanget ;o) Vädret kunde ju inte varit bättre.

    Föresten är vi två om att gilla måsar då ;o)

    Ha det gött / E-L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *