>Mors Dag

>Vädret idag kunde inte ha varit bättre samtidigt som vi firade Morsdag – vad härligt!
Morsdags blomman till mamma i år blev ett blomsterspann fullt med blommor och en vacker gul fjäril. Holger, du som inte kunde närvara idag kan i alla fall se blomman som ni är med på – visst är den fin!

Är lite larvig kanske, men jag tyckte att det fattade något i spannet så jag hittade denna härliga fjäril i blomsterhandeln som passar bra i blomsterhavet. Sådingahäringa småsaker är så roliga att kombinera ihop.

3 reaktioner på ”>Mors Dag

 1. >Ett mycket fint blomsterarrangemang, fjärlilen var som sagt pricken över i:t

  Visst blev det en underbartfin morsdag!! Idag verkar det bli lika fint väder. Tur för Daniel här hemma som ska åka till Liseberg med skolan idag.

  Ha en bra dag!
  Kram Eva-lena

 2. >Hejsan! 200 meter nerför gatan hittar jag dig på internet 😀 Mors- o farsdag oftast på något sätt idag krockade den dock med D´s konfirmation men näe då, en liten morsdagspresent väntade på mig med handgjort kort å allt. Kan tänka mig att M blev glad för en sådan fin blomsterprakt och fjärilen blev ju pricken över i.
  Kikat runt här inne hos er och får en släng av renoveringsångest så jag hopppade över de inläggen för att slippa påminnas om hur mycket vi själva har att greja med (eller snararde dags att börja om) men stuprören springer ju inte ifrån en (tyvärr) kuvösen ska färdigställas och en ny dörr väntar snällt i garaget i väntan på att bli insatt på baksidan. Ja så jag har nog att göra denna sommar, min första sommar någonsin (efter gymnasiet) som jag faktiskt ska vara ledig, inte jobba (eller iallafall bara pyttelite- en o annan dag). Nu ska jag lyfta rumpan från soffan o röja bort det sista sedan dagens konfirmationsanstormning.
  Må så gott
  Kram
  Lillemor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *