>Inför Morsdag

>

Tänkte visa något lite roligt så här inför Morsdag. Får hoppas att min mamma inte kollar i helgen på bloggen utan är fullt upptagen med allt annat i trädgården. Det här tycker jag är en ganska rolig och annorlunda liten bok att ge bort till mamma på hennes dag.

Vi i vår familj firar alltid Mor och Farsdag men jag har förstått att inte alla gör det. Lite synd tycker jag då alla föräldrar är värda att firas då de har klarat den stora uppgiften att uppfostra och ta hand om sina barn.

Jag har köpt den här i Åseda på: Galleri Försmaken http://www.forsmaken.se/. Gå gärna in och ta en titt, en underbar liten butik.

Det är så att säga en ”tom” bok, (eller ett häfte) som ska fyllas i av den som ska ge bort den. Ganska häftigt faktiskt och ibland kan det vara riktigt svårt att komma på en bra fortsättning på en mening.

Ja här ska man avslöja något om sig själv, kan vara svårt i vissa fall, men som här, ganska enkelt.

Det finns fler böcker i samma serie och jag tycker att man aldrig kan få nog av förslag när man ska ge bort något till någon annan.

En reaktion på ”>Inför Morsdag

  1. >Vilken kulig bok ;o) Måste nog sälla mig till dem som inte är så bra på att fira mors och fars dag. Visst brukar ju ringa mor och far. Hemma vid brukar vi ge något symboliskt och så äter vi tårta förståss ;o)

    Ha en fortsatt bra helg / E-L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *