>Smörgåstårta på en måndag

>Min storebror Thomas fyllde år i måndags och han bjöd oss på smörgåstårta på kvällen. Ja för att vara riktigt, riktigt ärlig så var det så att han bad Patrik och mig om receptet till den, men vi erbjöd oss att fixa den också. Han skulle bjuda sina jobbarkompisar på detta, och så att säga överraska dem. Vi gjorde nästan två lika stora för att mätta 13 personer – man vet ju hur mycket karlar äter, eller hur?! Men han fick en plåt över – och inte blev vi ledsna direkt!

Det mesta gjorde vi kvällen innan, men det allra sista med att dekorera det översta lagret gjorde jag mellan 05.00 – 06.15 på måndagsmorgonen, medan Patrik gick ut med Pepsi.

Jag trodde väl aldrig att vi skulle få oss en smakbit av denna tårta så därför fixade jag två frukostar ”alá delyx” till Erik och Elias. De gjorde stora ögon inför denna tallrik och jag må säga att de åt med aptit och lovordade denna annorlunda frukost. I vanliga fall är det ägg, bacon och sill som serveras till frukost här – anar att en och annan hajar till vid läsningen här, men så är det faktiskt. Kanske återkommer jag i andra inlägg framöver hur det kommer sig – får se……..

DÄ SA VA GÖTT Å LEVA ANNARS KAN DÄ KVETTA, FINT Å LEVA ANNARS KAN DÄ KVETTA.
SETT INTE RUNT Å VELA – DÅ SABBAR DU DÄ HELA.
DÄ SA VA GUTT, GUTT, GUTT ÅÅÅÅÅÅÅ LEVA

2 reaktioner på ”>Smörgåstårta på en måndag

 1. >Wow…vilken läcker smörgåstårta. Jösses vad snitsig du är!! Bor en lite konstnär inom dig ;o)

  Ägg, bacon och sill till frukost..du har inte lust att öppna pensionat…skulle boka in mig direkt!!

  Ha det så gott och imorgon är man fredags glad igen ;o)
  Kram E-L

 2. >Näej, hjälp jag svimmar vad gott det ser ut. Jag har precis kommit hem från jobbet och är så sugen på något gott. Det blev inte mindre nu kan jag säga. 🙂
  Vad jättesuperfin er Pepsi är!!
  Jag har scrollat mig bakåt och bara frossat i sköna bilder av er godbit!
  Visst är det roligt att ha smått!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *