I min trädgård finns en blomma

>I går på lunchen var det helt plötsligt varmt och soligt när jag var hemma för att rasta Pepsi.
Det lös så där härligt om Tulpanerna så jag var bara tvungen att ta fram kameran och krypa omkring bland dem för att fotografera.
Här en stenpartiväxt som jag dessvärre inte kan namnet på. Men kanske du vet vad den heter och kan tipsa mig? Den finns även i rött och vit/rosa.

Jag kröp alltså IN i en Tulpan och så här ser det ut när man väl är inne. Det går aldrig riktigt helt att fånga den intensiva färgen som man ser med blotta ögat, genom en kamera. Man får helt enkelt föreställa sig denna färg + lite till:)

Är de inte härliga! De är som stolta facklor som lyser upp trädgården i blandade färger. De blir på något vis fler och fler för varje år utan att jag gör något.

Så här blev bänken runt vår lyktstolpe. Bänken är snickrad av vår ”Polske Snickare” och målad av en lokal förmåga (vill inte skyta, men jag är den lokala förmågan – Ha!) Jag har ”suttit” in den på alla fyra väderstreck och det är helt underbart att vila där några minuter när man är ute i trädgården. Det är som ett sorts älgtorn – sitter på pass och ser hur en maskros poppar upp. Slänger mig fram med redskapet och sticker ut ännu en maskros – i år ska jag vinna.

När gräset har växt upp så tror jag nog att det kommer att se bra ut. Kanske får fylla upp med mer jord runt om, får se hur det artar sig framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *