Akta er Göteborg

>Klass 6 på Åsedaskolan lämnade idag byhålan för att ge sig iväg till Sveriges framsida Göteborg. Den här lådan låg bland packningen som skulle in i bussen och jag kan bara säga att det känns skönt att de har plåster och bandage med sig. Här är trion som det inte går att dela på. De håller ihop i vått och torrt och de verkar ha väldigt roligt både på fritiden såväl som i skolan. Dessa herrar ska dela rum, och det är Promton, vår Erik och Jonte. De tyckte att jag var pinsam som kom och fotade. De skulle bara veta hur pinsam jag kan vara – detta var väl inget. Dessutom slapp de mig på resan och då har jag RÄTT att vara med vid avfärd – så det så!Här kommer äntligen bussen. Chauffören hoppar ut och förkunnar omedelbart att man inte får äta i bussen. Bara dricka och äta frukt är tillåtet då det kan smutsa ner bussen? Va?
Frukt kan kleta ner, dricka kan kleta ner, men mackor eller annat får man inte äta…………..

Här kommer frågan vilka som VERKLIGEN måste sitta fram för att de är åksjuka. Två små händer åker knappt upp i luften men ändå lyckas de att…………………………………….

sitta längst fram bakom chauffören. Tänk vilken tur somliga har!!

Ikväll har jag fått en lägesrapport att de har besökt Naturhistoriska Museet och åkt med Paddan. Imorgon är det dags för Maritiman, Universum och Liseberg. På torsdag innan det är dags för hemfärd blir det shopping i Östra Nordstan – lyckans ostar – jag då?!

En reaktion på ”Akta er Göteborg

  1. >Vilken tripp de åker iväg på och så får inte morsan åka med??? Det där med pinsam morsa har man fått höra många gånger. Nu är de så stora så de har liksom accepterat att man är som man är ;o) Så lugn snart får du åka med dem igen eller i allafall hämta hem dem från fest nättern.

    Bara onsdag, kan tänka mig att mor börjar längta efter sonen nu ? Ta det lungt han kommer i morgon ;o)

    Ha det gott / Kram Eva-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *