>Ett hav av bullar.

>Efter jobbet idag var jag på Zonterapi och tänkte väl egentligen baka på lördag. Men så har jag ju så trevliga jobbarkompisar som på något vis stressade mig med flit.

– Baka i eftermiddag så har du ju det gjort istället!
– Du får ju ledigt hela helgen om du bakar idag istället!
– Skjut inte upp det nu bara för att du är trött!
TACK!

Jag brukar aldrig skjuta upp något, men man måste inte jobba ihjäl sig på en och samma dag!

Vi är ett gäng tjejer på jobbet som kallar oss för Hurtbullarna. Ja namnet i sig måste jag säga är väldigt fyndigt, men det har nog inget med motion att göra, tror jag i alla fall. det står väl mer för att vi bakar 100st bullar var sisådär två gånger om året som företaget köper av oss för att bjuda kunder och besökare på. När vi har sålt bra och potten är något sånär så brukar vi hitta på en aktivitet tillsammans. Sist var vi t.exSpa på Öland.

Hemma är då det här baket inte särskilt uppskattat. Endast de bullar som ser fula ut och inte går igenom OK kontrollen får ätas upp av övriga familjemedlemmar. De står alla runt om de nybakade bullarna och försöker att övertyga mig om, att av 100st bullar är 99st ICKE GODKÄNDA!
Ha! Det är ju absolut inte så, och jag kan riktigt se deras miner när bullarna åker in i påsar som märks upp. Det finns ju alltid några bullar som blir lite små eller fjuttiga och givetvis så får dem ju smaka några, så taskig är jag inte.

Att baka den här gången har varit extra svårt eftersom jag lovade mig själv att INTE äta varken deg eller bullar – och det har jag hållt!!! Det har aldrig hänt i världshistorien förr!

Nu när det är färdigbakat ska jag njuta av helgen! Tack alla ni som stressade fram detta fredagsbak ni är guld värda.

En reaktion på ”>Ett hav av bullar.

  1. >Åhh, vad sugen jag blir på varma nybakta bullar med ett glas kall mjölk. Förstår att de där hemma dömde ut bullarna, skulle jag också gjort ;o)

    Fiffigt, detta med att sälja bullar till företaget…hmm, kanske något att införa ;o)

    Ha en bra helg!
    Häls. Eva-Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *