>Jag skulle bara……."The End"

> Ja, en liten tanke kan växa så till den milda grad att det inte slutar med en målning av sängen utan även målning av: garderob, väggar, tak, lister, dörrar, och slutligen även nytt golv. Det låter ju ganska smidigt, men det tar tid!

Här har den fina blomman äntligen flyttat upp några pinnhål och syns äntligen ovanför madrass och kuddar. Furun är borta och nu glänser allt av vit fin lackfärg. Jag kan säga att lite trött just nu är jag på att måla, men jag har en liten tanke som maler i huvudet…………………………Nää, jag tror jag struntar i den tanken i dag i alla fall…………………………

Garderoben som var i furu innan är nu också vit. Den har jag målat tre gånger på sina ställen och jag är jättenöjd med resultatet. Rummet känns större och luftigare och det kommer att bli skönt att sova här när vi flyttar tillbaka. Lite gardiner och inplockning av kläder i garderoben, och hylla och är vad som är kvar. Det gör jag nog imorgon kväll efter att mamma och jag har kommit hem från vår lilla tripp.

En varning till er som har en liten tanke i huvudet; tänk på att det kan spåra ur och bli något väldigt stort av det hela, som en renovering. Men visst är det kul när allt är klart och iordning igen – då känner jag för att fälla upp solstolen, ta på mig solglasen, sippa på en drink och tänka på alla ni andra som just nu är uppe i ”JAG SKULLE BARA”…………

En reaktion på ”>Jag skulle bara……."The End"

  1. >Jag har också stora tankar på renoveringar i vårat hus. Kan du komma hem och förverkliga dom så kan jag också sitta och sippa på en drink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *